Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BorgstellingsKredietMKB.nl

Borgstellingskrediet (BMKB) : "Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet"

Uitbetalingstermijn van een bedrijfsfinanciering

Gemiddeld duurt het 3 weken voordat het geld van de aangevraagde bedrijfsfinanciering beschikbaar is voor je onderneming. Bij sommige financieringsmethoden kun je echter al binnen 1 dag over het geld beschikken. Financieringswijzen die veel papierwerk omvatten (zoals bij participatie) kunnen een doorlooptijd van maanden hebben.

Hoe snel je het geld van een aangevraagde bedrijfsfinanciering ter beschikking gesteld krijgt voor je ondernemersplannen, verschilt per aanbieder en financieringsvorm.

Doorlooptijden bedrijfsfinancieringen
Financierings­methodeVerwachte doorlooptijd
Private investeerder3 tot 7 dagen
Crowdfunding/­financiering1 dag tot 3 maanden
Bedrijfsauto­financiering1 tot 3 dagen
Bancaire financiering3 weken tot 6 maanden
Micro­financiering3 weken tot 3 maanden
Risicokapitaal/participatie3 weken tot 3 maanden
Andere financieringsmethoden
1 tot 12 maanden

Snel geld lenen

Incompleetheid van de aanvraag of onduidelijkheden in de aangeleverde documenten zijn dikwijls de veroorzakers van langere doorlooptijd of zelfs afwijzing van je bedrijfsfinancieringsaanvraag. Het loont daarom al snel om een bedrijfsfinancieringsadviseur in te schakelen, die je helpt en begeleidt met een complete financieringsaanvraag met de beste kans van slagen.

Als je op korte termijn geld nodig hebt voor je bedrijf, kunnen wij voor je onderzoeken waar je dan het beste kunt aankloppen. Zo voorkom je dat je een zogenaamd wurgcontract afsluit of te veel zou betalen voor je noodfinanciering.

Vraag gesteld op:
Antwoord bijgewerkt op:
Sleutelwoorden:
starterskrediet, borgstellingskrediet, bedrijfskrediet, bedrijfsfinanciering, uitbetalingstermijn, hoe snel, verstrekkingsperiode, doorlooptijd
FacebookGoogle PlusLinkedIn

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.601× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Borgstellingskrediet (BMKB)

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBorgstellingskrediet (BMKB) maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.