Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BorgstellingsKredietMKB.nl

Borgstellingskrediet (BMKB) : "Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet"

Bedrijfsfinancierings­adviseurs & ondernemerskrediet­coaches

Verkoopresultaten

Wegens toenemende vraag zoeken wij (gevestigde) bedrijfsfinancieringsadviseurs- en consultants die graag in contact komen met nieuwe en bestaande ondernemers.

  • Ben jij adviseur in onder andere bedrijfsfinancieringen?

  • Kun jij (startende) ondernemers adviseren en begeleiden bij het verkrijgen van zakelijk krediet en dergelijke?

  • Ben jij nog op zoek naar extra zakelijke klanten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op met onze afdeling Sales voor de samenwerkingsmogelijkheden en meer informatie over deelname en de beschikbare adviesregio's.

Indien jouw gewenste adviesregio reeds bezet is, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Zodra de betreffende werkregio beschikbaar komt, kunnen we weer contact met je opnemen om de aanmeldprocedure voort te zetten.

Deelnemersprofiel

Omwille van de beste dienstverlening naar onze ondernemers toe, selecteren wij bedrijfsadviseurs voornamelijk op de volgende kenmerken:

  • Enige ervaring met starterskredieten, microfinancieringen en bedrijfsfinancieringen (wij helpen je met de actuele status van de regelingen);

  • Een behulpzame en professionele instelling met visie op de langere termijn (na de financiering kun je de ondernemer blijven coachen);

  • Het kunnen aanbieden van overige gerelateerde diensten zoals boekhouding, juridisch/fiscaal en ondernemers/bedrijfskundig advies is een pré (maar niet noodzakelijk);

  • Betaalbare tariefstelling voor startende en gestarte ondernemers. Met nadruk geen prijsdiscounter of corporate/groot-zakelijk tarief;

  • Interesse in advisering en actieve begeleiding van (startende) ondernemers, inclusief bijvoorbeeld het aanvullen/controleren van een ondernemingsplan waar vooral het financiële plaatje nog wat aandacht nodig heeft.

Training en begeleiding

Je opereert als onafhankelijk bedrijfsadviseur van 'Starterskrediet®' en 'Ondernemerskrediet®'. Wij begeleiden en trainen je zodat je een goed advies kunt bieden aan de (startende) ondernemer. Deze educatie bieden wij vanuit onze eigen ervaring en best practices. Ook bestaat er de mogelijkheid om onderling met collega-deelnemers tot een nog betere dienstverlening te komen.

Beginnende adviseur?

Ben je echt nog een beginnende zakelijke adviseur? Overweeg dan het volgen van één of meerdere van deze aanbevolen trainingen:

We zullen je dan in de eerste paar maanden de wat eenvoudigere dossiers laten behandelen.

Of juist gespecialiseerd adviseur?

Mocht je een bepaald specialisme binnen het vak van bedrijfs­financieringen hebben ontwikkeld, geef dit alsjeblieft aan. Dan kan ons team je met name op die complexere zaken inzetten. Denk bijvoorbeeld in een specialisme commercieel vastgoed, bedrijfsovername/fusie of internationaal ondernemen.

Handige hulpmiddelen

Wel blijft het altijd voor jouw eigen rekening en verantwoording om goed te presteren en om het beste resultaat te behalen voor de klant. Dat geldt voor iedere ondernemer natuurlijk. In onze documentatie vind je tips en instructies die je helpen om gemakkelijker aansluiting te vinden met de ondernemer. Ook kun je gebruik maken van ons portaal met verschillende financierings­constructies en tips voor intermediairs om financierings­aanvragen van ondernemers naar de best passende financier te begeleiden.

Aanstelling aanvragen

In 2015 en 2016 hielden we open inschrijvingsdagen op diverse lokaties in Nederland. Inmiddels hebben we voldoende adviseurs actief in de belangrijkste regio's. Met nieuwe geïnteresseerde adviseurs spreken we vanaf heden 1-op-1 af om de samenwerkingsvorm te bespreken. Dan krijgen wij ook gelijk een eerste indruk hoe je jezelf presenteert aan ondernemers. En kun jij een beter gevoel bij onze missie en organisatie krijgen.

Bouwen op vertrouwen

Ondernemen gaat op basis van vertrouwen. Als bedrijfs­adviseur heb je een belangrijke bijdrage aan de toekomst van de ondernemer. Daarom kunnen we je referenties en CV laten checken voorafgaand aan je deelname.

Informatie voor advies­franchises en samenwerkings­verbanden

Indien je een franchise­nemer of maatschap bent van een bestaande bedrijfs­economisch advies­formule, dan nemen we tevens contact op met je franchise­gever of formule­manager. Op deze manier kunnen we de regionale verdeling van de dossiers beter afstemmen met de afspraken die je hebt gemaakt met je franchise­gever of formule­manager.

Grip en controle

Franchise­gevers of formule­managers kunnen contact met ons opnemen voor informatie over de samenwerkings- en rapportage­mogelijkheden met ons, waarbij je grip houdt op jouw franchise of formule en je vestigingen zo optimaal mogelijk kunt bedienen door aansluiting bij ons. Ontdek welke franchise­nemers nog een beetje hulp nodig hebben, en leer van de franchise­nemers die het adviesvak goed in de vingers hebben.

Contact opnemen met Borgstellingskrediet (BMKB)

Wij zijn een landelijk werkende zakelijke adviesorganisatie voor Borgstellingskrediet (BMKB). Onze vakbekwame bedrijfsadviseurs komen graag bij je onderneming langs om jou te helpen aan een passende bedrijfsfinanciering met Borgstellingskrediet (BMKB).

Ook beantwoorden onze bedrijfsadviseurs graag al je ondernemersvragen, inclusief de beste financiering met de meeste overheidssubsidie.

Welke bedrijfsfinancieringen mogelijk?
Benieuwd naar een eerste indicatie van de financieringsmogelijkheden van je bedrijf? Scan dan hier je bedrijf(splannen) voor Starterskrediet. Mocht je al een bedrijf hebben, scan dan je onderneming op bedrijfsfinanciering. Je krijgt de uitslag van de scan (gratis) toegestuurd.
Bedrijfsadvies nodig?
Wil je weten hoe onze bedrijfsadviseurs jou kunnen adviseren en begeleiden in het financieren van je onderneming? Gebruik dan niet het algemene contactformulier maar vraag hier vrijblijvend bedrijfsadvies aan. Dan kunnen we je namelijk sneller en gerichter helpen.
Snel een financieringsofferte?
Mocht je al weten welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, vraag dan hier direct een financieringsofferte aan. Je krijgt dan van ons een voorstel inzake het regelen van de gevraagde bedrijfsfinanciering.
Informatie voor professionals (adviseurs/financiers)
Ga naar de pagina met informatie voor adviseurs, informatie voor financiers of informatie voor adverteerders voor instructies hoe ons het beste te contacteren.

Tip: Raadpleeg eerst onze self-service kennisbank met antwoord op veel gestelde vragen van klanten. Via deze kennisbank heb je namelijk het snelst een antwoord.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

BORGSTELLINGSKREDIET (BMKB) CONTACTVERZOEK INDIENEN
7.617× verstuurd

Onze Borgstellingskrediet (BMKB) specialist neemt contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Vraag/opmerking

:

:

:

:

Contact­gegevens

:

:

:

:

:

:

:

:
(toev. )Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
contact opnemen, vind bedrijfsfinancieringsadviseur