Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BorgstellingsKredietMKB.nl

Borgstellingskrediet (BMKB) : "Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet"

Google investeert 600 miljoen euro in Eemshaven te Groningen


Van de

Delfzijl – Internet zoekmachine gigant Google is van plan een groot datacenter in de Eemshaven te Groningen te bouwen. Het gaat om een investering van 600 miljoen euro in tienduizenden servers, 50 hectare grond en een gebouw. Bij elkaar is de komst van het Amerikaanse bedrijf goed voor 150 nieuwe banen. Begin 2016 wordt het datacenter gereed verwacht.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken was aanwezig bij de officiële bekendmaking bij de havenexploitant Groningen Seaports. Eerder gingen de geruchten nog dat het om Apple ging, maar het blijkt toch om Google te gaan.

Om de zakelijke investering mogelijk te maken, waren partijen als de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM), het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), de gemeente Eemsmond en de provincie Groningen erbij betrokken.

Investeren in de Groningse havenlocatie nabij Delfzijl is met name interessant voor Google, omdat daar 11 van de 15 intercontinentale internetverbindingen binnenkomen.

Na dit eerste succesverhaal wil het havenbedrijf Groningen Seaports wil meer technologieconcerns naar Eemshaven proberen te halen. Of dat bijvoorbeeld Apple zou zijn, wordt nog over gezwegen.

Sleutelwoorden:
bedrijfskrediet, borgstellingskrediet, google, apple, gemeente eemsmond, delfzijl, provincie groningen, bouw datacenter, internetknooppunt, werkgelegenheid, miljoeneninvestering, havenbedrijf groningen seaports, amerika, nfia, nom
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Borgstellingskrediet (BMKB)

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBorgstellingskrediet (BMKB) maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.