Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BorgstellingsKredietMKB.nl

Borgstellingskrediet (BMKB) : "Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet"

Innovatieve couveuse BabyBloom financieel haalbaar door Starterslening


Van de

Leiden – Samen met compagnon Jeroen van den Hout ontwikkelde Heleen Willemsen de BabyBloom, een innovatieve en gebruiksvriendelijke nieuwe couveuse. Voor de ontwikkeling van het prototype had ze een financiering nodig. Toen het Leids Universitair Medisch Centrum een starterslening beschikbaar stelde, kon door slim stapelen van geld en financieringen gestart worden met de prototypes. De BabyBloom is inmiddels in productie en verkrijgbaar.

Het unieke aan het nieuwe industriële ontwerp van de couveuse is dat deze gebruikersvriendelijk is, gemakkelijk over het bed van de moeder geplaatst kan worden, en de baby betere bescherming biedt tegen schadelijk licht en geluid.

Gestapeld financieren met Starterslening

Om het prototype van de BabyBloom te kunnen ontwikkelen, was geld en financiering nodig. Het verkrijgen van een zakelijke Starterslening bleek het omslagpunt voor de andere financiers te zijn om ook in het idee te investeren.

  • Prijsgeld uit New Venture Businessplan-competitie
  • Prijsgeld uit Herman Wijffels-innovatieprijs
  • Starterslening van het Leids Universitair Medisch Centrum
  • Innovatiekrediet met borgstelling (IBSK) van het ministerie van Economische Zaken
  • Private investeerders via het netwerk van de bank

Introductie in Amsterdam

In 2013 is de BabyBloom-couveuse geïntroduceerd en in gebruik genomen door het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam. De bedoeling is dat hierna meer ziekenhuizen en landen volgen. Het plan van Willemsen was om de afzet te focussen op Europa, maar door de financiële crisis richt ze zich ook op het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Sleutelwoorden:
starterslening, starterskrediet, innovatiekrediet, borgstellingskrediet, succesverhaal, babybloom, gestapeld financieren, new venture businessplan, herman wijffels, leids universitair medisch centrum, olvg-ziekenhuis, gemeente leiden, industrieel ontwerp
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.577× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Borgstellingskrediet (BMKB)

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBorgstellingskrediet (BMKB) maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.