Deze website maakt gebruik van cookies om te kunnen functioneren, om inhoud af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ter vertoning van advertenties. Lees hier ons volledige cookie­beleid. Doorgaan betekent akkoord.
Totale financiering €180.897.000,-
Gemiddeld €105.000,- per aanvraag
MKB-financiering aanvragen

BorgstellingsKredietMKB.nl

Borgstellingskrediet (BMKB) : "Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet"

Ondernemersevenement voor innovatieve Groningers


Van de

Groningen – Om de bedrijvigheid in gemeente Groningen te stimuleren, komt er wederom een i3event voor innovatieve Groningse ondernemers. Ondernemers met plannen voor een nieuw bedrijf of nieuwe activiteiten binnen een bestaand bedrijf kunnen zich tot 1 december 2014 aanmelden voor de tweede editie van de beurs. De aandacht wordt vooral gevestigd op slimme zakelijke oplossingen voor het Groningse aardbevingsgebied.

Op de beurs kunnen Groningse ondernemers workshops volgen en hun ondernemingsplan klaarmaken voor een financiering. Met bijvoorbeeld een bedrijfskrediet, gemeentesubsidie, borgstellingskrediet of private investering kunnen zij hun onderneming financieren. Tegenwoordig zijn gestapelde of hybride financieringen erg in trek: het combineren van meerdere financieringsmogelijkheden met elkaar, bijvoorbeeld crowdfunding en bancair.

Op de eerste editie in 2013 kwamen 16 deelnemers af. Achter het initiatief zit de gemeente Groningen, een bank en een ontwikkelingsmaatschappij. Zij hopen nieuwe ideëen met groeipotentie te vinden. Enkele ondernemers van de eerst editie hebben inmiddels hun bedrijfsfinanciering verkregen en zijn gestart met hun Groningse onderneming.

Sleutelwoorden:
innovatieve ondernemers, businessplan, gestapeld financieren, gemeente groningen, bedrijfskrediet, workshops, coaching, financieringsmix, ondernemersbeurs, crowdfunding, tweede editie, i3event, groeipotentie
FacebookGoogle PlusLinkedIn

©
Dit artikel is (mogelijk) auteursrechtelijk beschermd. Derhalve is het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel zonder toestemming strafbaar. Neem contact op met onze organisatie indien u dit artikel interessant vindt voor gebruik op uw eigen website.

Bedrijfsfinanciering scan

Voor welke zakelijke financieringsvormen komt jouw bedrijf in aanmerking? Doe de scan en ontdek hoeveel bedrijfsfinanciering je kunt krijgen voor je eigen onderneming of een andere zakelijke investering.

De (gratis) scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Het is daarom van belang dat je de gevraagde gegevens zo accuraat en volledig mogelijk invult.

Uiteraard lichten wij de scanuitslag graag telefonisch toe.

BEDRIJFSFINANCIERING SCAN
7.592× ingevuld

Je krijgt een indicatieve (gratis) scan van je mogelijkheden voor het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
Bedrijfs­financiering

Wat is je benodigde financiering?

:

:

:
Alleen financieringsbehoeften vanaf €5.000,- worden geaccepteerd.

:
Zonder eigen inbreng is geen bedrijfs­financiering mogelijk.

:

Bedrijfs­profiel

Vertel ons over je bedrijf?

:

:

:

:
Helpt bij het vinden van branche-specifieke financierings­regelingen/subsidies.

:

:

:

:
Hoeveel houdt je bedrijf gemiddeld over aan het eind van de maand?

:
Oprichters, bestuurders en DGA's niet meegeteld.

:

Ondernemer

Wie ben jij? (hanteer je zakelijke contact­gegevens)

:

:

:


:

:

:
(toev. )


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Veilige gegevensverwerking
FacebookGoogle PlusLinkedIn
Sleutelwoorden:
zakelijke financiering mogelijkheden, bedrijfsfinanciering scannen, maximaal bedrijfskrediet berekenen, hoeveel geld lenen bedrijf

Over Borgstellingskrediet (BMKB)

Wij zijn een landelijk werkende onafhankelijke bedrijfs­advies­organisatie die zich specialiseert in voordelige zakelijke leningen/kredieten voor startende en groeiende ZZP & MKB-ondernemers.

LogoBorgstellingskrediet (BMKB) maakt financieren mogelijk voor ondernemers, die voorheen dachten dat ze géén kans hadden op het verkrijgen van een bedrijfs­financiering. Met behulp van bancaire én alternatieve financieringen en subsidie/garantie­regelingen kunnen ondernemers toch een eigen bedrijf starten en laten groeien.

Laat je door ons landelijke team van bedrijfs­financierings­adviseurs begeleiden bij de correcte aanvraag van jouw zakelijk krediet. Laat je door ons informeren over de vele alternatieve financierings­mogelijkheden en interessante subsidie­regelingen die er zijn voor ondernemers in jouw regio.